YAŞLILARA ÖZEL İLGİ

Öğrencilerden, yaşlılara özel ilgi.

YAŞLILARA ÖZEL İLGİ
gundemeregli.com-Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)  Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında bakım merkezindeki yaşlılara haftada bir günlerini ayıracağı bildirildi.

Banka ve inşaat bölümü öğrencilerinden oluşan 10 kişilik grup, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kuzey Bakım Merkezinde kalan ruhsal ve fiziksel hastalar ile yaşlılarla haftada bir gün vakit geçirerek her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Öğretim görevlisi Ömer Dereli, yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaşlıların hayatlarını görmelerini istediklerini söyledi.

Okullarından 10 öğrencini projeye katıldığını ifade eden Dereli, “Okulumuzda sosyal sorumluluk projeleri hızla devam ediyor. Hazırladığımız proje 4 haftada sürecek. Haftada  bir gün 10 öğrencimiz bakım merkezinde yaşlılarımızla birlikte vakit geçirerek sosyal aktivitelerde bulunacaklar” dedi.

Kuzey Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Serdar Demirkol da bu tür projeler sayesinde bakım evinde kalan yaşlıların daha çok mutlu olduğunu, öğrencilerle hoşça vakit geçirdiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER