YAZICIOĞLU´NU SOYANLARDAN BİRİ YAKALANDI

YAZICIOĞLU´NU SOYANLARDAN BİRİ YAKALANDI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde İlhami Yazıcıoğlu’nun sahibi olduğu Volkswagen Yazıcıoğlu Showroom’dan 10 bin lira nakit para ile 140 bin lira değerinde altın çalan şahıslardan biri yakayı ele verdi.
  Bir kişi ise polis kovalamacası sırasında, karanlıktan yararlanarak para ve altınlarla birlikte kayıplara karıştı.
Geçtiğimiz günlerdeİlhami Yazıcıoğlu’nun sahibi olduğu Volkswagen Yazıcıoğlu´na ilçede gece saatlerinde giren iki kişi, 10 bin lira ile 140 bin lira değerinde olduğu bildirilen altınları alarak kayıplara karıştı.
   Araştırmayı ve aramayı derinleştiren polis, 35 plakalı bir araç üzerinde yoğunlaşırken, aracın plakası ve içinde olduğu tahmin edilen 2 kişiyi çevre illerdeki polis merkezlerine de bildirdi.
   İhbarı alan Düzce polisi, şüphelendiği 35 plakalı bir aracı durdurmak istese de ikaza uymayarak kaçan aracı takibe başladı.
   Polis, içinde iki kişi bulunan aracı uzun takip sonucu yakaladı. Ancak araçta sadece sürücü M.P’nin olduğunu gören polis, yaptığı sorgulamada, M.K’nin ise kovalamaca sırasında karanlıktan yararlanarak poşet içindeki para ve altınlarla araçtan atladığını öğrendi.
   M.P’yi gözaltına alan polis, M.K’yı ise aramayı sürdürüyor.
   Diğer yandan, polis, yaptığı araştırmada, aynı olduğu tahmin edilen kişilerin, Hamzafakıhlı Mahallesi mevkisindeki sac dilme-kesme ve profil üretimi yapan fabrikaya girdiği ancak buradan fazla miktarda para alamadığını tespit etti. 


 
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2013, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER