ZİYARETÇİLER AKIN AKIN

Sendika işçileri akın akın ziyaret gerçekleştiriyor.

ZİYARETÇİLER AKIN AKIN
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’nde Kurulu, Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yetkili Türk Metal Sendikası Şubesi’ni, üyelerin kalabalık gruplarla ziyaret ettiği bildirildi.
   Sendikanın, “turkmetalkdzeregli.org” isimli internet sitesinde yer alan habere göre, iş çıkışlarında sendikaya gelen üyeler yöneticilerle görüşüp, 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi üzerinde fikir alış, verişinde bulunuyor.
   Dün de şubeye gelen işçiler, önce Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan ve Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen ile görüşerek, 2 Aralık’ta ilk oturumu gerçekleştirecek sözleşmeyle ilgili bilgi aldılar.
   Daha sonra toplu halde Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret eden Erdemirliler, adeta “birliktelikten doğan güç” gösterisinde bulundular.
   Ziyaret sırasında konuşan Odabaş, üyelerin sendikalarına sahip çıkmasından memnunluk duyduğunu, bu birlikteliği sürdürdükleri sürece sendikanın daha da güçlendiğini ve işçi haklarını en üst düzeyde savunmaya devam ettiğini dile getirdi.
   İşçiler de, her zaman sendikalarına destek vermeyi sürdüreceklerini, gerçekleştirilecek 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nde de alınacak kararın arkasında duracaklarını tekrarladılar.
   
“SİZİ GÖRMEYE GELDİM BAŞKANIM”
   Bu arada, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir evinde tedavisi süren Kaynak Montaj Atölyesi personeli Şahin Karataş Başkanımız Odabaş’ı ziyaret etti.
   Odabaş, kapıda karşıladığı arkadaşımızla uzun süre sohbet ederken, sağlık durumu hakkında da bilgi aldı. Odabaş´ın, her hangi bir ihtiyacı olup olmadığını sorduğu üyemiz Karataş ise her hangi bir ihtiyacım yok başkanım, ben buraya sizi görmeye geldim dedi.
   Şube Başkanı Odabaş ile yapılan görüşmenin ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER