Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ADD YÖNETİMİNDEN SUÇ DUYURUSU!

Samsun’da Atatürk heykeline saldırıya tepkiler artarak devam ederken ADD Zonguldak Şube Başkanı Zeynep Yüksel İnal ve yönetimi Zonguldak Adliyesi önünde toplanarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

ADD yönetimi açıklamanın ardından suç duyurusunda bulundu.

Zeynep Yüksel İnal’ın adliye binası önünde yaptığı konuşması şu şekilde:
Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, Atatürk ilke ve devrimlerine, özellikle  Demokrasinin olmazsa olmazı Laikliğe ve Atatürk'ün manevi kişiliğine yönelik saldırıların  giderek arttiğını üzüntüyle görüyor, kaygıyla izliyoruz.

 Bu saldıriların beyinleri yıkanmış kiralik faillerinin; "Keşke Yunan kazansaydi"  diyecek kadar vatan ve millet bilincinden yoksun meczupları, alternatif tarih yazicıliğına  soyunmuş sözde akademisyenleri, 21. yüzyılda saltanat ve hilafet özlemiyle yanip tutuşan  üniter ulus devlet karşıtı tarih cahillerini baş tacı eden kimi bildik çevrelerden cesaret  buldukları ortadadır.

 Öte yandan; Mobese kameraları lle her yer ve herkes izlenirken, şehrin ortasındaki  Atatürk Anıti'na kamyonetle yanaşılıp, dakikalarca halatlar bağlanmak ve araçla çekilmek  suretiyle gerçekleştirilmeye çalışılan bu saldırının nasıl olup önlenemediği (!) de ayrıca  açıklanmaya muhtaçtir.

 ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ; bütün bu alçak saldırıiları olduğu gibi, Ulusal  Kurtuluş Savaşımız'in simge şehri, Atatürk'ün kutlu yolculuğunun ILK ADIMI, Gençlik ve  Spor Bayramı ile onurlanmiş SAMSUNUMUZ'un ONUR ANITI'na kasteden bu son İHANETİ  de lanetlemekte, süreci sonuna kadar izlemeyi görevi saydığını kamuoyu ile  paylaşmaktadır.

 Cümle hainler ve cesaretlendikleri iklimi yaratan aymazlar bilsinler, BİZ BURADAYIZ!  Kuvayı Milliye şehitlerimizden emanet bu Aziz Vatan'da,  " Gökte yildız, denizde kum tükenir  Mustafa Kemal'ler tükenmez"

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
153 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI