Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

EREĞLİ AK PARTİ OYLARIN YENİDEN SAYILMASINI İSTEDİ

gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ormanlı, Kandilli ve Gülüç Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği oylarının yeniden sayılması için Kdz. Ereğli İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına müracaatta bulundu.

Beraberinde kalabalık bir partili grubu ile Kdz. Ereğli Adliyesi içersinde bulunan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına gelen Çakır, burada AK Parti’nin hukukçuları tarafından hazırlanan ve Ormanlı, Gülüç ve Kandilli’deki seçimlerde kullanılan Belediye başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği sayımlarının yeniden yapılması noktasında gerekçelerinin sunulduğu dilekçeyi teslim etti.

Çakır itiraz dilekçesi sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada,  “İlk itirazlar için yasal süre tamamlanmadan itirazlarımızı yaptık. Tespit ettiğimiz bazı sandıkları konusunda numarasını vererek bu sandıklara itirazımız oldu.  İlçe Seçim Kurulu bizim Ormanlı, Kandilli ve Gülüç beldelerinde belediye başkanlığı ile belediye meclis listelerinin yeniden sayılması konusundaki kararını iki gün içersinde bizlere bildirecek. Bizlerde bu itirazımızın değerlendirilmesi sonrasında kararımızı vereceğiz. Şayet red edilirse ardından bir iki gün daha itiraz süremiz var. Bu itiraz süremizi de değerlendirip,  Yüksek Seçim Kurulunun vereceği karara göre hareket edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI