Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde cinnet getiren baba ile öldürdüğü oğlu, eşi ve kayınvalidesinin cenazeleri sabah saatlerinde toprağa verildi.
Olay, Kdz.Ereğli´de 8 Nisan 2014 Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi. Cinnet getiren baba Durukan Akcan’ın (30) av tüfeği ile öldürdüğü ana okuluna giden 6 yaşındaki oğlu R.K.A, 28 yaşındaki eşi Elif Akcan ile 49 yaşındaki kayınvalidesi Gülcan Açıkgöz’ün cenazeleri bu sabah erken saatlerde Kdz. Ereğli Belediyesi morgundan alınarak Sücüllü köyüne götürüldü. Yan yana sıralanan baba, oğlu, eşi ve kayınvalide için köy mezarlığı önünde cenaze töreni düzenlendi. Helalleşmenin ardından törende ilk olarak katliamı yapan baba Durukan Akcan’ın cenaze namazı kılındı, ardından 6 yaşındaki oğlu, eşi ve kayınvalidesinin cenaze namazı kılındı. Cenazeler kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenaze nedeniyle çok sayıda jandarma ekibi Sücüllü köyüne gelerek güvenlik önlemi aldı. Cenaze töreni sırasında herhangi bir olay yaşanmazken, Akcan ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

OLAY
8 Nisan 2014 günü 6 yaşındaki oğlunu okuldan alıp bir süre gezdirdikten sonra birlikte yemek yiyen baba Durukan Akcan, bir süre önce satın aldığı av tüfeğiyle eve geldiğinde katliam yaptı. Eşi ile aralarında sorunlar bulunduğu ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen Durukan Akcan önce 6 yaşındaki oğlu Resul Kağan Akcan’ı ardından eşi Elif Akcan ile kayınvalidesi Gülcan Açıkgözü vurduktan sonra aynı silahı yüzüne dayayarak ateş edip intihar etti. Durukan Akcan ile eşi Elif Akcan olay yerinde, 6 yaşındaki R.K.A ile kayınvalide Gülcan Açıkgöz de kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Cinnet getiren baba Durukan Akcan´ın olay günü sosyal paylaşım sitesi facebook´taki sayfasında, Büyük gün bu gün yazarak katliamı haber verdiği öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
147 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI