Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇUKURLARA AĞAÇ DİKTİLER

Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kızılcapınar köyü girişindeki yolda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Araç sürücüleri özellikle il genel meclisi üyelerinin dikkatini çekmek ve yolun yapılmasını sağlamak adına çukurlara ağaç diktiler.

Ereğli’de zor geçen kış şartlarından zorlanan sürücüler ve vatandaşlar, kış şartlarının sona ermesinin ardından bu kez de yoldaki çukurlarla imtihan vermeye başladı. Kızılcapınar köyü girişindeki köprü çıkışında oluşan çukurları su birikintisi sebebi ile fark edemeyen sürücüler patlayan lastikleri yüzünden yolda kalıyor.

Çukurların fark edilmesi ve il genel meclisi üyelerine mesaj göndermek isteyen sürücüler oluşan çukurların içine ağaç dikerek dikkat çekmeye çalışırken, yolların yapılmamasından dolayı da tepkilerini dile getirdiler.

haber merkezimize ulaşan vatandaşlar “Kış şartlarının sona ermesinin ardından şimdi de çukurlar ile sınav veriyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimiz nerede? Bu yolların yapılması ya da yamanması için neyi bekliyorlar? Birçok aracın lastiği patlıyor. Bunda vatandaşın günahı ne? Suçu ne? Bizler çukurların içine ağaç diktik. Bunda ki amacımız diğer sürücülerin canı yanmasın diye. İnşallah İl Genel Meclisi üyeleri ve siyasiler de bu yaptığımız görürler ve çalışma yaparlar. İnşallah” dediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
203 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
643 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
573 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI