Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BU SEFERDE OĞLU İÇİN ÇATIYA ÇIKTI!

Karadeniz Ereğli ilçesinde yedi katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Abdullah Ç., eşi ve çocuğunun olay yerine getirilmesi ile ikna edilerek çatıdan indirildi.

Olay ilçeye Bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde buluna yedi katlı binanın çatısında meydana geldi. . Çocuğunu görememesinden dolayı intihar girişiminde bulunan Abdullah Ç. yi ikna için İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Ereğli belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, psikolog ve polisler büyük çaba gösterdi. Çocuğunu görmek istediğini ifade eden Abdullah Ç. nin eşi ve çocuğu binaya getirildi. Yapılan görüşmenin ardından Abdullah Ç. çatıdan indirildi. İşlemleri için karakola götürülen Abdullah Ç. nin daha öncede birçok kez intihar girişiminde bulunduğu, bugün cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Abdullah Ç. nin geçtiğimiz yıl Aralık ayında da Kaymakamlık binasına giderek duvarda asılı bulunan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını yırtarak küfür ve hakaretlerde bulunmuş ve polis tarafından gözaltına alınmıştı. Abdullah Ç. Şubat ayında da Ak Parti binasına çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. Zanlının eşi ile boşanma davasının devam ettiği, çocuğunun velayetinin annesine verildiği ve eşinin şikâyeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
574 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI