Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BULAN ÖDÜLLENDİRİLECEK

Karabük’te, bir işyeri sahibi, düşen oyuncağın çıkardığı sesten korkarak kaçan papağını bulanı parayla ödüllendireceğini söyledi.

gundemeregli.com-Karabük’te, bir işyeri sahibi, düşen oyuncağın çıkardığı sesten korkarak kaçan papağını bulanı parayla ödüllendireceğini söyledi.

Karabük’te gözlükçü dükkanı olan Sabit Öztürk, dükkanının maskodu olan kakadu cinsi ‘Ela’ isimli papağanının kafesinin üzerinde oynadığı oyuncağının yere düşmesi ile çıkan sesten korkarak kaçtığını söyledi.

Öztürk, olay anında dükkanda müşterilerle ilgilendiği sırada oyuncağın sesinden korkarak kaçan papağının peşinden gittiklerini, ancak gözden kaybolduğunu ve bir daha dönmediğini belirterek, “Dört gündür yaptığımız aramalara rağmen papağanı bulamadık. Çok üzgünüm. Biz onu bir hayvan gibi görmüyorduk. Mağazamızın maskotuydu. Müşterilerimiz sırf onu sevmek için özellikle geliyorlardı. Papağan dışarıda doğal hayata alışık değil. Yırtıcı kuşlar zarar verebilir. Susuz ve aç kalır. Sabahlara kadar aradık bulamadık. Umudum papağanımızın iyi bir aileye sığınmış olması ve onların da ona bakıyor olmasıdır. Bulup bize getirenlere bir miktar para ödülümüz olacak dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
155 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
609 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI