Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BİREYSEL OLARAK ÇATI ADAYI DESTEKLEMEYECEĞİM

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Hatipoğlu,10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Partisinin desteklediği “Çatı Aday “ Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlunu bireysel olarak desteklemeyeceğini açıkladı.

 
gundemeregli.com-Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Hatipoğlu,10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Partisinin desteklediği “Çatı Aday “ Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlunu bireysel olarak desteklemeyeceğini açıkladı.
Büyük Birlik Partisi (BBP)Zonguldak İl Başkan Yardımcılığı, İlçe Başkanlığı, İl genel ve Belediye Meclis Üyesi adaylığı ile Genel merkez üst kurul delegeliği yaparak Partisinin her kademesinde görev yapan Hatipoğlu yaptığı açıklama ile Partisinin destekleme kararı aldığı “Çatı aday” Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu desteklemeyeceğini açıklayarak “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu için hakaretler yağdıran bir dergiyi eline alıp poz veren, babasını vatan hainliği suçlamasıyla ülke dışına atan İsmet İnönü’nün mezarı başına gidip çelenk koyup taziyelerini bildiren, İsrail in yaptığına soykırım diyemeyip Araplar kendi başının çaresine baksın diyen, ekşi sözlükçü ateistleri ziyarete giden Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeyi kendime zul sayarım” dedi.

Hatipoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“10 Ağustos 2014 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı partimin genel merkezinin aldığı karar benim için yok hükmündedir. BBP de il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı, il genel ve belediye meclis üyeliği adaylığı ve genel merkez üst kurul delegeliği yapmış bir dava adamı olarak genel merkezin almış olduğu bu karar beni ziyadesiyle üzmüş ve rahatsız etmiştir. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu için hakaretler yağdıran bir dergiyi eline alıp poz veren, babasını vatan hainliği suçlamasıyla ülke dışına atan İsmet İnönü’nün mezarı başına gidip çelenk koyup taziyelerini bildiren, İsrail in yaptığına soykırım diyemeyip Araplar kendi başının çaresine baksın diyen, ekşi sözlükçü ateistleri ziyarete giden Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeyi kendime zul sayarım. Bu hak ile batılın savaşıdır. Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Allahın da bir hesabı vardır. Bu sebepledir ki partimin aldığı karara uymayacağımı beyan ediyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun”

Yorumlar

Fethi ARSLAN 10 Yıl Önce

Helal olsun sana hocam, bu bir erkeklik örneğidir. Yalakalık, çıkarcılık almış başını gitmiş.

Nisa HATİPOĞLU 10 Yıl Önce

İste benim babam, bu bir gurur kaynagidir. Doğruluk en büyük ilkemiz Allah yolumuzu acik etsin.

umut 10 Yıl Önce

cenk abım saygıyla önünde eğiliyorum büyüksün

S.EREN 10 Yıl Önce

CENK.DEsteklemeyecini açıkladın.Güzel.peki kimi destekleyeceğini belirtmemişsin.bu belli veya söylemeye gerek yokmu dedin.veya boşmu? bunuda belirtseydin samimi davranışın net belli olurdu.

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI