Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MAAŞ KUYRUĞU DEĞİL BAĞIŞ KUYRUĞU

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı ve bir çok partili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

gundemeregli.com-
AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı ve bir çok partili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağışta bulundu.

İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´a ´´senin yanında bizde varız deme adına´´yanında olduğunu bildirme aiçin bugün böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini belirtti. Çakır sözlerine şöyle devam etti;

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Başbakanımıza Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çeşitli kesimlerden aramızda köylü esnaf kardeşlerimizden tutunda teşkilat mensubu insanlarımıza kadar hep birlikte senin yanında bizde varız deme adına rakamlar çok büyük olmasa da sembolikte olsa bir karıncanın ateşi söndürmek amacında su taşıması gibi biz de yanında olduğunu bildirme adına bugün böyle bir şeyi gerçekleştirdik. Bütün arkadaşlarımızla birlikte karanlık Türkiye’den aydınlık Türkiye’ye bizleri ulaştıran Türkiye’mizin yeniden inşasının mimarı Sayın Başbakanımıza destek olma adına bugün bu işlemi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bundan sonra da Ereğli halkımızın bu işe destek vereceğinden eminiz bütün mensuplarımızla da paylaşıyoruz.´´ dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyasına destek vermek isteyen Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal vemeclisi üyeleri de Ziraat Bankası şubesine giderek bağışta bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
109 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1507 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI