Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Semiz, Gülüç halkına teşekkür etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı A.Tarık Semiz, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Gülüç Halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı A.Tarık Semiz, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Gülüç Halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Semiz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1200 Seçmenin sandık başına gitmeyerek oy kullanmamasına rağmen Gülüç’ te Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu’ nun Önde çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi;” Neredeyse %25 kullanılmayan oy var. Ama buna rağmen Ereğli bölgesinde Çatı Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’ nun önde çıktığı tek belde Gülüç’ tür. Buda bizler için mutluluk verici, Her ne kadar ülke genelinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan önde olsa bile Gülüç için iyi bir sonuç, Gülüç Halkımıza desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkür ediyor, Halkımızın iradesine saygı duyuyoruz, Bu vesile ile yeni seçilen 12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
106 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
158 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
611 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
813 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1502 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI