Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Uzun, teşekkür etti

AK Parti AlaplıKadın Kolları Başkanı Sema Uzun, cumhurbaşkanı seçiminde, destek veren Alaplı halkına teşekkür ettiklerini bildirdi.

gundemeregli.com-AK Parti AlaplıKadın Kolları Başkanı Sema Uzun, cumhurbaşkanı seçiminde, destek veren Alaplı halkına teşekkür ettiklerini bildirdi.

Uzun, yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı sevinçli olduklarını söyledi. Ak Partinin 13. Kuruluş yıl dönümünde kutladıklarını ifade eden Uzun, şöyle dedi:

“Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda seçilmesi ülkedeki istikrarın ve sunulan hizmetlerin devamını net bir şekilde talep ettiğini ortaya koymuştur. Bu seçimle Türkiye, demokrasi tarihinde, vatandaşların kendi oylarıyla cumhurbaşkanını seçerek önemli bir ilki yaşamıştır. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de köylerimizde ve mahallelerimizde halkımızla kucaklaştık. İlçe teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalıştık. Milletimize 10 Ağustos’ta gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, partimizin 13&[#]8242;üncü kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI