Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Aylanç´ın yeni görev yeri belli oldu

İçişleri Bakanlığı´na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararları, Resmi Gazete´de yayımlandı.

İçişleri Bakanlığı´na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararları, Resmi Gazete´de yayımlandı. Yeni kararnameye göre Muğla’dan bir Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakamın başka illere ataması yapıldı. 
Muğla Vali Yardımcılığı görevini yürüten Faruk Necmi Kurt yeni atama kararnamesi ile Samsun Vali Yardımcılığı’na atandı. Kurt’un yerine Osmaniye Vali Yardımcısı Halit Deveci’nin ataması gerçekleştirilirken, emekli olan vali Yardımcılarının yerine Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç ve Kırşehir Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş atandı.
Kararnameye göre, Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven Alanya Kaymakamlığına, Yatağan Kaymakamlığına Çanakkale-Ayvacık Kaymakamı Gökay Özkan, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral Samun Vali Yardımcılığına, Marmaris Kaymakamlığına ise İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel atandı. Muğla’da Vali Yardımcılığı görevini yürütürken AK Parti Menteşe Belediye başkan adayı olan ve halen Uşak Vali Yardımcılığı görevini yürüten Mestan Yayman ise Antalya Vali Yardımcılığına atandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
179 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
632 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
831 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI