Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Köktürk,18. kurultayımızı geride bıraktık

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’nı değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’nı değerlendirdi.

Köktürk, 18. kurultay ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Geçmişten günümüze büyük emek mücadeleleri veren, emeğin ve emekçinin başkenti olarak anılan, ülkemizdeki sosyal demokrasi mücadelesinde önemli bir yeri olan, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde il belediyesi de dahil; 12 belediye başkanlığını kazandırarak partimizin yüzünü güldüren Zonguldak’ımızın; CHP Parti Meclisinde yerini alması için CHP Genel Merkezimize imzalarıyla talep ve istekte bulunan; Zonguldak, Karabük, Bartın, Trabzon, Sinop, Kastamonu, Bolu, Düzce, Sakarya, Bilecik, Çankırı (11 İl) İl Başkanlarımız ile Rize, Kırıkkale, Ağrı, Aydın ve Aksaray İl Başkanlarımız başta olmak üzere, değerli il başkanlarımıza, çok değerli milletvekili arkadaşlarıma, ellerinden geldiğince katkı veren Cumhuriyet Halk Partimizin değerli kurultay delegelerine, dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum…CHP 18. Olağanüstü Kurultayımızdan geleceğe kalacak olan güzel dostluklarımız ve hatıralarımızdır… Dostluklarımız ve ülkemizin geleceğine yönelik mücadelemiz kalıcı olacaktır… Yine hiç şüphesiz ki aslolan ve kalıcı olan; Cumhuriyetimizin kurucusu Cumhuriyet Halk Partimiz, Cumhuriyetimiz, demokrasi, emek ve laik Türkiye mücadelemiz ve idealimizdir… CHP 18. Olağanüstü Kurultayımızda seçilenlere başarılar diliyoruz”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI