Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Alaplı TSO’dan tam destek

Alaplı´da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde TSO yönetimi ile birlikte Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi tarafından düzenlenen Eğitime Destek Derneğini ziyaret etti.

Alaplı´da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde TSO yönetimi ile birlikte Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi tarafından düzenlenen Eğitime Destek Derneğini ziyaret etti.

Alaplı’da ben değil biz olgusu ile yola çıkan ve ilçede kenetlenme hareketi başlatan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Selcuk Oktay ile birlikte ilçede faaliyet gösteren kurum, kuruluş, sivil toplum örgütlerinin her türlü sosyal faaliyetlerine katılarak tam destek veriyor.
Bu anlamda Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi tarafından düzenlenen Eğitime Destek Kermesini ziyaret eden TSO yönetimi gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi yönetimine teşekkür ettiler.
Oda olarak ilçede ben olgusunu bırakarak biz olgusu ile yollarına devam ettiklerini belirten Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak,” Oda olarak başlattığımız kenetlenme hareketine devam ediyoruz. Bu anlamda ilçede ben olgusunu ortadan kaldırıp biz ile hareket etmenin yolunu açacak çalışmalar yapıyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi de 
eğitime destek amaçlı bir kermes düzenlediler. Bu kermesten elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine bir nebze olsun katkı sağlamış olacaklar. Ben kendilerine teşekkür ediyor. Oda olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.
Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Şerif Nurgül Avlar verdikleri destek’den dolayı Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve TSO yönetimine teşekkür etti.
Kermese ilçe halkının büyük ilgi gösterdiğini belirten Avlar, “Dernek olarak ilçede sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Kısıtlı imkanlarımızla bu tür faaliyetlerden elde ettiğimiz gelirlerimizle topluma hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenledik. Yönetim kurulu üyelerimiz ve onların aileleri ile birlikte kendi hazırladığımız yiyecekleri satarak gelir elde ediyoruz. Her yıl 10 öğrenciye burs sağlamak amacıyla bu tür etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Dernek olarak daha çok öğrenciye burs sağlamak amacındayız. Bizlere destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI