Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Ereğli’ye geliyorlar

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Erdemir ve Jetro görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Erdemir ve Jetro görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

JETRO ile İlk Temas

JETRO ile görüşmelerin temeli BAKKA uzmanlarınca 5-12 Mart 2013 tarihlerinde Japonya´nın Kitakyushu şehrine düzenlenen teknik gezi ile atılmıştır. 8 Mart 2013 tarihinde Kitakyushu JETRO Genel Müdürü Yasuyuki ISHIGA ve JETRO yetkililerinden Ishıda KENGO ile gerçekleştirilen resmi görüşme esnasında Ajans uzmanlarınca Batı Karadeniz Bölgesi, bölgedeki yatırım olanakları ve Filyos Vadisi Projesi hakkında sunum yapılmıştır.

JETRO-ERDEMİR Buluşması

Japonya´da gerçekleştirilen temasların ardından JETRO, Ajansımız ile irtibata geçmiştir. Enerji verimliliği ve işbirliği konusunda bölgemizdeki büyük ölçekli tesisler ile görüşmeler yapmak isteyen JETRO temsilcileri, Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi uzmanları aracılığıyla 13 Şubat 2014 Perşembe günü İstanbul´da ERDEMİR Grup Üretim Sistemleri Direktörü Önder ÖNER ile bir araya gelmiştir. Olumlu geçen ilk temasın ardından yatırım olanaklarının görüşüleceği ikinci bir görüşmenin gerçekleştirilmesinde mutabık kalınmıştır.

JETRO- ERDEMİR Saha Ziyareti

JETRO, ERDEMİR ile olan ikinci görüşmesini KITA (Kitakyushu International Techno-Cooperative Association), Kitakyushu Belediyesi ve JCCME´den (Japonya Ortadoğu ile İşbirliği Merkezi) temsilcilerin de yer aldığı 9 kişilik bir heyet ile gerçekleştirmiştir. 18 Haziran 2014 tarihinde Ereğli ERDEMİR fabrikasında gerçekleştirilen görüşmede enerji verimliliği ve temiz üretim teknikleri odaklı yatırım olanakları görüşülmüş ve fabrika gezisi gerçekleştirilmiştir.

JETRO Japon Çözüm Ortakları ile ERDEMİR´de

5 Kasım 2014 Çarşamba günü Ereğli ERDEMİR tesislerinde gerçekleştirilecek olan üçüncü görüşmede Kitakyushu´dan ilgili 4 Japon firmasının temsilcilerinin de yer alacağı 17 kişilik bir heyet yer alacaktır.1 Japon firma temsilcilerinin sunumlarının ardından heyet üyeleri iki gruba ayrılarak ilgili oldukları üretim birimlerini ziyaret edeceklerdir.

Heyet, 4 Kasım 2014 Salı günü Ereğli´de olacaktır. Aynı günün akşamı 19.30’da JETRO tarafından Ereğli-Alaplı Yolu üzerinde yer alan Musa´nın Yeri isimli restaurantta bir yemek tertip edilecektir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
149 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI