Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Timur,AK Parti ve CHP’li meclis üyelerine seslendi

Demokratik Sol Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, Belediye Meclisi kararı ile suya yapılan yüzde 30 oranındaki indirimin iptal edilmesi talebini eleştirdi.

Demokratik Sol Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, Belediye Meclisi kararı ile suya yapılan yüzde 30 oranındaki indirimin iptal edilmesi talebini eleştirdi.

Önceki ay Kdz. Ereğli Belediye Meclisi tarafından alınan bir karar ile içme suyunda yüzde 30 oranında indirim yapılmıştı. Ereğli halkı bu durumu memnuniyetle karşıladı fakat bu indirim faturalara dahi yansımadanindirim kararından vazgeçilmesi Ereğli halkında şaşkınlık ve üzüntü yarattı.Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal indirim kararının iptal edilmesi talebi ile meclise iade etti.

5 Kasım Çarşamba günü yapılacak Belediye Meclisi toplantısında karar yeniden gündeme gelecek ve iptali oylamaya sunulacak.

DSP İlçe Başkanı Mustafa Timur Belediye Meclisi Üyelerine seslenerek, “Ereğli halkını düşünüyorsanız bu talebi reddedin” dedi.

30 Mart yerel seçimleri öncesi başta Ak Parti olmak üzere DSP ve MHP’nin de içme suyunda indirim yapılacağı sözünü verdiğini hatırlatan Mustafa Timur, “Özellikle Ak Parti yıllarca Ereğli’de suyun çok pahalı oluşu üzerine politika yapmıştı. Bizzat Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal’da su fiyatlarını indireceklerine dair söz vermişti. Şimdi meclisin aldığı indirim kararına Sayın Uysal’ın ısrarla karşı çıkmasına bir anlam veremiyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli’de su faturasını ödemekte zorlanan insanların bulunduğunu da belirten Mustafa Timur, Ak Parti’nin Ereğli’de “Dün dündür, bugün bugündür” politikası yaptığını savundu.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal’ın böyle bir talepte bulunmasına inanmak istemediğini vurgulayan Mustafa Timur, daha önce suda indirim yapılması yönünde oy kullanan Ak Parti ve CHP’li Meclis Üyelerine de seslenerek, “Verdiğiniz oya sahip çıkın. Bir önceki meclis toplantısında kullandığınız oyun aynısını kamuoyu ve Ereğli halkı sizden bekliyor. Sayın Uysal’ı yanlış yönlendirmiş olabilirler. Ereğli halkının menfaati için bu oyuna gelmeyin. Oyunuza sahip çıkın.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
179 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
632 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
831 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI