Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Tersten bindiği yürüyen merdivene kolunu kaptırdı

Sadık Alper (53) isimli vatandaş, alkol aldıktan sonra evine gitmek için kullandığı yürüyen merdivenlere ters binerek kolunu kaptırdı.

Karabük’te Sadık Alper (53) isimli vatandaş, alkol aldıktan sonra evine gitmek için kullandığı yürüyen merdivenlere ters binerek kolunu kaptırdı. 
Olay, gece saatlerinde dolmuş duraklarının bulunduğu üst geçitte meydana geldi. Alkol alan Sadık Alper, evine gitmek için yürüyen merdiveni kullanmak istedi. Yürüyen merdivene tersten binen Alper, dengesini kaybederek merdivenlerin üzerine düştü. Ters hareket eden merdivenlere sağ kolunu kaptırarak sıkışan Alper, acılar içinde kaldı. Alper’in acılar içindeki feryadını, yürüyen merdivenlerin hemen üzerindeki caddede bulunan taksi durağındaki şoförler duyarak yardıma koştu. Durdurma düğmesine bastıkları merdivenin hareket etmesini engelleyen şoförler, daha sonra itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla Alper’in kanlar içinde kalan ve dirsek altından kopma noktasına gelen kolu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sedyeye konulduktan sonra ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sadık Alper’in kolunu dirsek altından kaybetme tehlikesinin olduğu belirtildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI