Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Taraftardan Zonguldakspor’a moral ziyareti

Zonguldakspor taraftarı son maçta Niğde Belediyespor´a mağlup olan Zonguldakspor’lu futbolculara moral ziyareti gerçekleştirdi.

Zonguldakspor taraftarı son maçta Niğde Belediyespor´a mağlup olan Zonguldakspor’lu futbolculara moral ziyareti gerçekleştirdi. 
Geçtiğimiz hafta Niğde Belediyespor deplasmanından son dakikada yediği golle mağlup ayrılan ve ligde üçüncü sıraya gerileyen Zonguldakspor’u taraftarı yalnız bırakmadı. Alınan mağlubiyetten sonra moral bozukluğu yaşayan futbolcular ve teknik ekibe sürpriz yapan taraftar, tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde kulüp binasına giderek her zaman takımlarının arkasında olduğunu gösterdi. Yapılan sürpriz ziyaret sonucu şaşkına dönen Zonguldakspor’lu futbolcular ve teknik ekip, taraftarların tezahüratlarına karşılık verdi.

YENİLSEKTE, YENSEKTE TAKIMIN TAKIMIN YANINDAYIZ
Genç Zonguldaklılar taraftar grubu adına açıklama yapan Zeki Beybeyoğlu, Yaklaşık 12-13 haftadan beri lider gidiyorduk. Büyük bir taraftar desteği vardı. Ulusal basın hep bizi gündeme getirdi. Bu bir nazar boncuğu olsun. Niğde deplasmanında iyi oynamamıza rağmen puan kaybettik. Biz her zaman dediğimiz gibi ne olursa olsun armanın peşindeyiz ve hep peşinde olacağız. Biz buraya bunu göstermeye geldik. Yensek de yenilsek de biz her zaman Zonguldakspor’luyuz. Bu sene inşallah şampiyon olacağız. Taraftar inanmış, futbolcu inanmış başka diyecek bir şey yok” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI