Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Anadolu Hastanesi güçlenmeye devam ediyor

Kdz.Ereğli’de hizmet veren Özel Anadolu Hastanesi KBB.Uzmanı Op.Dr.Murat Erdoğan ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Seçkin Yakup Duman’ı bünyesine katarak kadrosunu güçlendirdi.

Karadeniz Ereğli ilçesinde gerek teknik donanım ve gerekse sağlık personeline sürekli takviye yaparak halka daha iyi sağlık hizmeti sunan Özel Anadolu Hastanesi son olarak Kulak Burun Baoğaz (K.BB.) Uzmanı Op.Dr.Murat Erdoğan ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Seçkin Yakup Duman ile anlaştı.
Anadolu Hastanesi ile anlaşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Seçkin Yakup Duman ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Murat Erdoğan 08 Aralık 2014 pazartesi gününden itibaren hasta almaya başlayacaklar.
Hastane Müdürü Şahin Ekçi; “2011 İsviçre Davos’ta estetik ve fonksiyonel burun ameliyatlarıyla ilgili çalışmalarıyla 1.´lik ödülü kazanan K.B.B.Uzmanı Op.Dr.Murat Erdoğan Hastanemizde hasta kabulüne 08 Aralık 2014 pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Aynı zamanda 5 yıldır Özel Ereğli Echomar Hastanesi´nde kendini kanıtlamış ciddi bir hasta potansiyeline sahip genç ve dinamik olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Seçkin Yakup Duman´da hastanemizde pazartesi gününden itibaren hasta almaya başlayacaktır. Hastanemiz her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor. Ereğli ve bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Önümüzdeki zamanlarda da yenilikler artarak devam edecektir ”dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI