Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Sarhoşlar tekme tokat kavga etti

Alkollü oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktı. Şahıslar, çevredekilerin engellemesine rağmen güçlükle sakinleştirildi.

Zonguldak’ta alkollü oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktı. Şahıslar, çevredekilerin engellemesine rağmen güçlükle sakinleştirildi.
Olay, saat 16.00 sıralarında Soğuksu Giysi Pazarı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre beraber kolonya ve şarap içen iki şahıs kavga etmeye başladı. Tekme, yumruk ve zaman zaman sopaların havada uçuştuğu kavgada taraflar, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alkollü şahısları sakinleşmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.
Olayın çıktığı bölgede esnaflık yapan bir vatandaş ise, “Bunlar bir lira ondan bir lira bundan toplarlar. Arkada pazar yerinde kolonya içerler, şarap içerler. Kafaları iyi olduktan sonra birbirine girerler. Bunları buradan kesemedik. Ben burayı aldığımda bu ön taraf kapalıydı orada da kolonya içiyorlardı. Devamlı buralardalar, şikayetçiyiz, herkes şikayetçi. Herkes bir şey demeye korkuyor” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
819 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
916 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI