Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Çifte Sevinç

Kadınlar 1. Ligi son hafta maçında sahasında Gaziantep temsilcisi Gazikent´i konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Derya ve Damla´nın attığı gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle sezonu, 27 puanla 5. Sırada tamamladı.

Kadınlar1. Ligi son hafta maçında sahasında Gaziantep temsilcisi Gazikent´i konuk edenKdz. Ereğli Belediyespor, Derya ve Damla´nın attığı gollerle sahadan 2-0’lıkgalibiyetle ayrıldı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle sezonu, 27 puanla 5.Sırada tamamladı.                                                                                 BAL Ligi 11. Grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor ise İstanbuldeplasmanında flaş bir galibiyete imza attı. Eflatun beyazlılar 3.dakikada 1-0geriye düştüğü Erokspor maçını, 4-1 kazanarak puanını 28’e yükseltti.

 Ereğli Belediyespor hafta sonu çifte galibiyetsevinci yaşadı. Bal liginde geçen hafta sahasında haftaya lider giren vegalibiyeti kaçırdığı karşılaşmada Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Kdz.EreğliBelediyespor 23.haftada deplasmanda konuk olduğu İstanbul temsilcisi Erokspor’u4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Eflatun beyazlılar karşılaşamanınhenüz 3.dakikasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada önce 33. dakikada Ali EfsatAydın ile beraberliği yakalarken 42.dakikada Gökhan Hıdır’ın golü ile devreye2-1 önde girdi. İikinci yarıda da rakibine oranla daha iyi bir oyun ortayakoyan eflatun beyazlılar 51.dakikada Mahmut Bektaş ve 82. Dakikada OğuzYalçın’ın golleri ile farka gitti. (4-1)                                                                                                                            

EreğliBelediyespor bu galibiyetle Kozlu Belediyespor’un Velimeşespor’a 3-2 kaybettiğihaftada rakibi ile puanını eşitledi (28).Ereğli Belediyespor bu hafta sonundaKocaelispor’un (Bay) olduğuhaftada Edirnespor’u 2-1 yenerek bitime 3 hafta kala liderliğe yükselenTekirdağspor’u konuk edecek.                                                                                                                                              

KIZLARSEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADI                                                                                

Kadınlar 1. Ligi son hafta maçında sahasında Gazianteptemsilcisi Gazikent´i konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Derya ve Damla´nınattığı gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Eflatun beyazlılar bugalibiyetle sezonu oynadığı 17 maçta 8 galibiyet ve 9 yenilgi ile topladığı  27 puanla 5. Sırada tamamladı.                                                                                 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
169 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
258 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
698 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
924 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
604 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1553 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
961 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
909 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
238 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI