Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Vali Kaban’dan Hastane olayına soruşturma izni

Zonguldak Valisi Ali Kaban´ın Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinden Ayağı kangren olan 90 yaşındaki kadının hastaneden gönderildi olayıyla ilgili soruşturma izni verdiği belirtildi.

Zonguldak Valiliği İl Basın Yayın ve Halk İlişkiler müdürlüğü ,Zonguldak Valisi Ali Kaban´ın  Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinden Ayağı kangren olan 90 yaşındaki kadının hastaneden gönderildi olayıyla ilgili soruşturma izni verdiği ve İncelemelerin ardından   herhengi bir mağduriyetin tespit edilmesi halinde ilgililer hakkında her türlü adli işlemin başlatılacağını duyurdu. 
 
Zonguldak Valiliği İl Basın Yayın ve Halk İlişkiler müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; “İlimizde yayınlanmakta olan basın yayın organlarında Ereğli Devlet Hastanesinde ayağın kesilmesi gecikince özel hastaneye götürüldü. - Devlet Kesemedi Özel Kesti - Hasta kadının hastaneden gönderildiği iddia edildi.- Kangren hastasıyla ilgilenilmediği iddiası hastaneyi karıştırdı.- Ayağı kangren olan 90 yaşındaki kadının hastaneden gönderildiği iddiası. Başlığı altında yer alan haberle ilgili olarak; Konunun incelenmesi, gerekiyorsa soruşturulması yönünde ilimiz Valisi Sayın Ali Kaban  tarafından 10.04.2015 tarihinde onay verilmiş olup, inceleme sonucunda herhangi bir mağduriyetin tespit edilmesi halinde ilgililer hakkında her tür adli işlem başlatılacaktır.”
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
806 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
869 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
554 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1495 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI