Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Anneler Günü mesajları

Zonguldak Valisi Ali kaban, kdz Ereğli İlçe kaymakamı İbrahim Çay, kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Genel Maden İşçileri Sendikası( Gmis ), (SP) 1’inci milletvekili adayı Yusuf Çetin 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladılar;

 Zonguldak Valisi Ali kaban, kdz Ereğli İlçe kaymakamı İbrahim Çay, kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Genel Maden İşçileri Sendikası( Gmis ), (SP) 1’inci milletvekili adayı Yusuf Çetin 10  Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladılar;
 
yayımlanan mesajlar şu şekilde;
 

´´ Sevgi Ve Özveri Sembolü Değerli Annelerimiz ´´


Şefkatin, Fedakârlığın, Merhametin, Sabrın Sonsuzluğunu Yüreğinde Taşıyan, Koruyan, Gözeten, Hakkını Hiçbir Zaman Ödeyemeyeceğimiz, Sevgi Ve Özveri Sembolü Değerli Annelerimizin Bu Güzel Ve Anlamlı Gününü En İçten Duygularımla Kutluyorum.

Annelerimize Aileleri İle Birlikte Sağlıklı, Mutlu, Huzur Dolu Bir Yaşam Ve Uzun Ömürler Diliyor, Sevgi Ve Saygılar Sunuyorum.

 “Hoşgörünün, Merhametin Kaynağı, Yaşamımızın En Büyük Güzelliği´´


“Hoşgörünün, Merhametin Kaynağı, Yaşamımızın En Büyük Güzelliği, Canlarından Can Katarak Varlığımızın Kaynağı Olan,  Dünyamızı Zenginleştiren Değerli Annelerimiz, İlk Öğretmenimiz, Hayat Boyu Yol Göstericimizdir. Hayatla Aramızdaki En Güçlü Bağ Olan Annelerimiz, Sevgisini Ve Sıcaklığını Her Zaman Aradığımız, Yeri Doldurulamaz Varlıklarımızdır.Ailenin Çocuk İçin Yaşam Modeli Olduğunun, Kişiliğinin Ailede Oluşmaya Başladığının Ve İlk Deneyimlerin Bu Süreçte Kazanıldığının Bilincinde Olan Annelerimiz, Yılmadan Sevgi Ve Şefkatle, Fikren Ve Bedenen Sağlıklı Nesillerin Yetiştirilmesinde Toplumun En Önemli Aktörleridir. Onlar, Sabırla Yetiştirdikleri Sağduyulu, Sağlıklı, İlkeli Ve Özgüvenli Bireylerle Gelişmiş Toplumların Temelini Oluştururlar.Yüreklerindeki Sınırsız Sevgi Ve Sabırlarıyla Dünyanın En Kutsal Varlıkları Olan Fedakar Ve Cefakar Annelerimizin AnnelerGününü En İçten Dileklerimle Kutlar, Saygılar Sunarım.”


 ´´ Annelerimiz en kıymetli varlıklarımız ´´

 

Hayatımızın her anında, en değerli varlığımız olan, en büyük destekçimiz annelerimiz, dünyanın en nadide çiçeğidir. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır.Annelerimiz; Beslemeyi, büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilenlerdir. Bizlere sundukları yüce sevgi ile insan olmanın faziletlerini anlatanlardır.Bu vesile ile bize hayat veren ve hayatı öğreten biricik annelerimize saygı ve sevgilerimi sunarım.  

“Dünyadaki En Değerli Varlıklarımız Annelerimizdir´´

 

“Dünyadaki En Değerli Varlıklarımız Annelerimizdir. Yılgınlığa Düşmeden Sevgi Ve Şefkatle, Fikren Ve Bedenen Sağlıklı Nesiller Yetiştirmek İçin Annelik Duygusuyla Büyük Sorumluluklar Üstlenen Annelerimize Gönül Borcumuzu Hiçbir Zaman Ödeyemeyiz.Karşılıksız Tek Sevgi Annelerin Çocuklarına Duyduğu Sevgidir. Annelerimiz; Sevginin, Şefkatin, Mücadelenin, Çilenin, Özverinin Sembolüdür. Onların Şefkati, Sevgileri Ve Tecrübeleri Geleceğimize Işık Tutar.Dünyaya Geldiğimiz Andan İtibaren Üzerimizden Emeğini Ve Desteğini Eksik Etmeyen Annelerimize, Yılın Sadece Bir Gününde Değil, Daima Sevgi, Saygı Ve Minnet Duygularımızı Göstermeliyiz.Çünkü Annelerimize Olan Borcumuzu Asla Ödeyemeyiz. Ancak Onların Yaşamlarını Kolaylaştırmak, Yalnızca İhtiyaç Duyduklarında Değil Her Zaman Yanlarında Olmak, Emeklerinin, Sevgilerinin Boşa Gitmediğini Göstermek Hepimizin En Önemli Görevidir. Başta Maden İşçilerimizin Ve Şehit Madencilerimizin Anneleri Olmak Üzere, Şefkat Ve Sevgiyle Dünyanın En Yüce Görevini Yerine Getiren Bütün Annelerimizin Ellerinden Öpüyor, Anneler Gününü Saygı, Sevgi Ve Minnet Duygularıyla Kutluyoruz.”

 

Çetin:“Annelerimiz bizim gözbebeğimizdir ”


Şuurlu, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve evladına da bu şuuru aktaran bir annenin terbiyesinden geçen genç, bir millet için en büyük kıymettir diyen Çetin yapmış olduğu açıklamasında şu düşüncelere yer verdi; “Annelerimiz bizim ve toplumumuzun gözbebekleridir. Bir toplumda huzur ve saadetin olabilmesi, sağlıklı nesillerin yetişebilmesi için toplumda anneye hak ettiği değerin verilmesiyle olur. Çünkü bir ömrün temeli anne eliyle atılır. Gelecek annelerin yetiştirdiği evlatlarla kurulur. Anne bir evlat yetiştirir. Firavun olur. Zulüm yapar, başa bela olur. Anne bir evlat yetiştirir. Umut olur. Toplumu ifsattan ve zulümden kurtaran Musa olur. Şuurlu, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve evladına da bu şuuru aktaran bir annenin terbiyesinden geçen genç, bir millet için en büyük kıymettir. Ecdadının değerlerinden utanan, kültür emperyalizmi karşısında sahip olduğu milli ve manevi dinamikleri önemsemeyen, çocuğunun sözüm ona güçlü olabilmesi için meşru olmayan her yola başvurmasını salık veren bir annenin yetiştirdiği; ecdadından kopuk, medeniyetinin ona bıraktığı mirastan habersiz bir genç ise maalesef bir milletin en büyük kaybıdır. Önemi herkes tarafından bilinen dile getirilen anne, kapitalist dünya sistemde dertlerine çözümler bulunmak, yaraları sarılmak yerine bir günde anmakla geçiştirilir durumdadır. Batı anneler günü gibi günlerde, yeryüzünde açtığı her yarayı sanki sarmış gibi takdim etmektedir. Herkesin bildiği gibi anneye asıl değerini veren, insana değer veren, hayatı sadece bu dünyadaki hayattan ibaret göremeyen, ahireti gündemimize getiren dinimizdir. Batı 365 günden sadece bir günü anneye ayırırken, dinimiz “Cenneti” annelerin ayağının altına sermiştir. Bizlere de bu değer çerçevesinde annelerimize “öf” bile demeyecek şekilde davranmamızı emretmiştir. Fakat her gün medyada gördüğümüz haberler, yaşadığımız olaylar bu şekilde gerçekleşmediğini her zaman ortaya koyuyor. Ülkemizde aile tahrip ediliyor. Oysa aile bir toplumun en önemli yapı taşıdır. Bu yapı taşının manevi gücü anneden gelir. Annenin gücü aileye, ailenin gücü topluma, toplumun gücü dünyaya yansır. Bu gerçekliğe binaen Anayasamız ailenin korunmasını devlete zorunlu bir görev olarak vermesine rağmen bu görev sürekli ihmal edilmektedir.  Bu vesile ile bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım.”


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI