Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği´nden çoşkulu şampiyonluk kutlaması

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Midilli Park’ta şampiyonluk kahvaltısında bir araya geldi. Gerçekleştirilen şampiyonluk kahvaltısında bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu tezahuratlar ve meşalelerle çoşkuyla kutladı.



Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Midilli Park’ta şampiyonluk kahvaltısında bir araya geldi. Gerçekleştirilenşampiyonluk kahvaltısında bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu tezahuratlar ve meşalelerle çoşkuyla kutladı.

Kdz Ereğli Galatasaray TaraftarlarıDerneği Başkanı Cevdet Öztürk, kahvaltıda yaptığı konuşmada;” Kdz EreğliGalatasaray Taraftarları Derneği olarak şampiyonluk kahvaltısındataraftarlarımızla bir araya geldik. Farklı ve daha geniş kitlelerleşampiyonluğu kutlamak adına bir kahvaltı organizasyonu yaptık. GalatasarayBayrağını ve çıtasını daha yükseğe taşıma adına , daha nice şampiyonlujklarıyakalamk adına düzenlediğimiz kahvaltıya katılan taraftarlarımıza teşekkürediyorum. 4 yıldızlı Galatasarayımızın adını daha da yükseltmek için her zamanelimizden geleni yapacağız. Biz Galatasaraylılar, iki renge aşığız Sarı ve Kırmızı, tüm bu renklere aşık olanları bu camiaya bu bayrak altında olmaya davetediyoruz, biz birlikte varız birlikte güçlüyüz”

Gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli’dekiFenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurul Üyeleri, Şubesi, FB Taraftarlar Derneği, BeşiktaşlılarDerneği, Trabzonsporlular Derneği, iş adamı Celal Bozkuş, Galatasaraylılar Voleybol Takımı oyuncularından Onurcan Çakır’ınyanı sıra Metin Oktay dönemi futbolcularındanYıldırım Ayral’da katılarak şampiyonluğa renk kattılar.

CHP Milletvekili adayı ve FB taraftarıolan Ünal Demirtaş kahvaltıdaGalatasaray forması giyerek,taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI