Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TSO kadın girişimcilerden ilk organizasyon

Kdz. Ereğli TSO Kadın Girişimciler Kurulu ilk organizasyonunu gerçekleştirerek “Kadınlarda Meme ve Genital Kanserler “ konulu seminer düzenlendi.

Kdz. Ereğli TSO Kadın Girişimciler Kurulu ilk organizasyonunu gerçekleştirerek “Kadınlarda Meme ve Genital Kanserler “ konulu seminer düzenlendi.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sibel Demirçin, Meclis Kâtibi Aynur Coşkun, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay, Dr.Hülya Karadeniz ve çok sayıda kadın girişimci katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Zonguldak TSO ile işbirliğimiz her zaman devam edecek, davetimize teşrif eden tüm Zonguldak TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum “dedi.

“MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER”

Tetiker’in ardından ise, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sibel Demirçin, Meclis Kâtibi Aynur Coşkun ve Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay’ da bir konuşma yaparak, memnuniyetlerini dile getirdiler.

“KADINLARDA MEME VE GENİTAL KANSERLER “

Konuşmaların ardından Dr Hülya Karadeniz tarafından Kadınlar için son derece önem teşkil eden çağımızın hastalıklarından “Kadınlarda meme ve Genital Kanserler “konulu seminer verildi. Yaklaşık iki saat süren seminerin ardından Zonguldak’tan gelen davetliler ile birlikte toplu olarak akşam yemeği tertip edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
153 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI