Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Semiz ve Yıldırım MHP´lileri iftar sofrasında bir araya getirdi

MHP Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ve Gülüç Kadın kolları başkanı Çiğdem Yıldırım ev sahipliğinde geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

Kdz.Ereğli´ye bağlı Gülüç Beldesinde, MHP Gülüç Beldesi Başkanı Atilla Tarık Semiz ve  Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ev sahipliğinde geleneksel iftar yemeği düzenlendi. Seçim öncesi ve sonrasında  yaptıkları çalışmalarla diğer teşkilatlara örnek olan MHP Gülüç Belde Teşkilatı ve Kadın kolları Tüm partilileri  iftar sofrasında bir araya getirerek birlik beraberlik  ortamı oluşturdu.
MHP Gülüç Belde Teşkilatı önünde gerçekleştirilen İftar yemeğine, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Başkan Yardımcısı Ali Toprak,MHP Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, Milletvekili Adayı A.Emre Bayramoğlu, İş adamı Mevlüt Özdemir, Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk, Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay, Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Ereğli Muhtarlar derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve MHP Ereğli, Alaplı ilçe yöneticilerinin yanı sıra mahalle muhtarları katıldı. Kuranı Kerim’in okunması ile başlayan iftar programında konuşan MHP Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz tüm katılımcılara teşekkür etti. Bu ayın herkese ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Semiz; ”Bu mübarek Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin, dünyanın çeşitli yerlerinde ramazan ayında oruçlarını tutmalarına izin verilmeyen, ibadetlerine engel olunan özellikle son günlerde tekrar gündeme gelen Doğu Türkistan’ da yaşayan Müslüman Uygur Türkleri başta olmak üzere, bütün Müslüman kardeşlerimize Allah yardım etsin” dedi. Başkan Semiz Ayrıca, Cumartesi günü Doğu Türkistan için düzenlenecek yürüyüşe tüm halkı davet etti.

YILDIRIM, “TÜRK-İSLAM ÂLEMİNE BARIŞ VE HUZUR VERMESİNİ DİLİYORUM”

Ramazan ayının birlik, beraberlik ayı olduğunu dile getiren MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ise yaptığı konuşmada,“Yüce Allah bu ayda Türk-İslam Âlemine barış ve huzur vermesini diliyorum. Savaşların, acıların ve ıstırapların son bulması için samimiyetle dualar etmemiz gereklidir. Rabbim zulme uğrayanların ve zulüm altında hayatlarını sürdürmeye çalışanların mutlak suretle yardımcısıdır. Yüce Allah huzur ve mutluluğun daim olduğu böyle günlere ve böyle aylara, sağlıkla ve sıhhatle kavuşmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
147 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI