Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Dereye düşen alkollü vatandaşa müdahale edilmesi mahalleliyi ikiye böldü

Alkol aldıktan bir süre sonra tartışan iki kişiden biri dereye düştü, diğeri ise yol kenarında baygınlık geçirdi.

 

Zonguldak’taalkol aldıktan bir süre sonra tartışan iki kişiden biri dereye düştü, diğeriise yol kenarında baygınlık geçirdi. Alkollü vatandaşları gören mahallesakinleri ise sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bazımahalleliler ise “Koca adam içmesin” diye duruma tepki gösterdi. Diğermahalleli ise “Tabi müdahale edilecek” diyerek tepki gösterenlere kızdı. 
Kozlu ilçesine bağlı İhsaniye Mahallesi girişindeyol kenarında alkol aldığı iddia edilen Emrullah K. (43) ile Ahmet E. (29) birsüre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Emrullah K. dereyedüşerken, Ahmet E. de alkol aldıkları yerde baygınlık geçirdi.
Mahalle sakinleri ise 112 sağlık ekiplerine vepolis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri dereye inerekEmrullah K.’ye müdahalede bulundu.

ÖNCE TEŞEKKÜR ETTİ SONRA DİRENDİ

Aşırı alkollü olduğu için zaman zaman ekiplerinsorularına yanıt veremeyen Emrullah K., sağlık ekiplerine yanına geldikleriiçin teşekkür etti. Derede ilk müdahalesi yapılan Emrullah K., sedyeyekonularak yol kenarına çıkartıldı.
Elleriyle sağlık ekiplerini engellemeye çalışanEmrullah K., sedyeden kurtulmak için dakikalarca direndi. Alkollü vatandaşambulansa bindirilene kadar dirense de hastaneye kaldırıldı.

MAHALLELİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Alkollü vatandaşları tanımadıklarını ifade edenmahalle sakinleri ise duruma tepki gösterdi. Sağlık ekiplerine direnen EmrullahK.’yi gören bir mahalle sakini, “Koca adamlar. İçmesinler” diye tepki gösterdi.Başka bir mahalle sakini de tepki gösteren mahalleliye tepki göstererek, sağlıkekiplerinin müdahale etmesi gerektiğini söyledi.
Bu sırada baygın olarak yatan Ahmet E. de ilkmüdahalesinin ardından ambulansa alındı. Alkollü vatandaşlar Atatürk DevletHastanesi ve BEÜ Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığıöğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
103 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI