Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Hem Kur´an-ı Kerim öğreniyorlar hem de trafik kurallarını

Alaplı´da, müftülük tarafından açılan yaz Kur’an kurslarına katılan erkek ve kız öğrenciler, hem Kur’an-ı Kerim’i hem de trafik kurallarını birlikte öğreniyor.

 Alaplı´da, müftülük tarafından açılan yaz Kur’an kurslarına katılan erkek ve kız öğrenciler, hem Kur’an-ı Kerim’i hem de trafik kurallarını birlikte öğreniyor.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personelleri tarafından “Çocuklar İçin Trafik eğitimleri (Trafik Dedektifleri)” projesi kapsamında ilçe merkezindeki yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere temel trafik eğitimi, yaya ve yolcu güvenliği eğitimi verilmeye başlandı.
Alaplı İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş yaptığı açıklamada, küçük yaşlarda alınacak eğitimin kazaların önlenmesinde önemli rol oynayacağını ifade ederek, “´Çocuklar İçin Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) projesi´ kapsamında İlçemizde yaz kuran kursuna katılan çocuklara trafik eğitimleri verilmeye başlandı. Şu an ilçe merkezinde bulunan tüm camilerimiz ve Kuran kurslarımıza eğitim gören öğrencilerimize trafikte uyulması gereken kurallar anlatılıyor. Ayrıca trafikte yaya güvenliği kuralları, karşıdan karşıya geçiş kuralları, güvenli bisiklet sürme, kask kullanımının ve emniyet kemerinin faydaları, yaya güvenliği ve trafik levhalarının bilinirliğini konularında bilgiler veriliyor. Ben bu eğitimlerin çok faydalı olacağını düşünüyorum. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI