Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Demirtaş,Hizmet için yola çıktık

Kdz. Ereğli’de göreve başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Madenoğlu’na başarılar diledi.

Kdz. Ereğli’de göreve başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Madenoğlu’na başarılar diledi. Kaymakam Madenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, vatandaşa hizmet etme yolunda, çeşitli kademelerin olduğunu söyledi. Kendisinin bu kademelerin bürokrasi ayağında olduğunu ifade eden Madenoğlu, şunları söyledi: “Vatandaşımızın, hizmetin en iyisini layık hem de bazı hizmetler açısından ihtiyacı da var. Dilerim, vatandaşın talep ettiği ya da etmese bile bizlerin bulduğu yapmamız gereken hizmetleri yaparak vatandaşa yararlı oluruz. Toplumumuzun hizmet alanları, hizmet daha başarılı olabilmesi için kademelendirilmiştir. Bunun bürokratik ayağı, siyası ayağı, sivil toplum ayağı ve başka ayaklarda var. Bunların hepsi ‘toplumumuza nasıl hizmet edebiliriz’ onun arayışı içindedir.

” HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Milletvekili Ünal Demirtaş ise ülkeye hizmet etmek için yola çıktığını kaydederek, “yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin içindeyim. Bu dönem, partim böyle bir görev verdi, inşallah başarılıyla altında kalkacağız. Sizin gibi; güzel Ereğli’mizi, güzel Zonguldak’ımızı ve güzel ülkemizi hizmet etmek için yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır. Siz bürokratik tarafında bizde siyasi taraftayız” diye konuştu. Milletvekili Ünal Demirtaş’ı ‘genç’ olarak gördüğünü belirten Kaymakam Madenoğlu, ziyarete katılan CHP Ereğli İlçe Örgütü yöneticileri ile bazı Ereğli Belediye Meclis Üyeleriyle sohbet etti. Öte yandan, Milletvekili Ünal Demirtaş’ın ilçedeki gezisine Türkiye Emekliler Derneği, Tüm İşçi Emekliler Derneği ve Eveder ziyaretleri ile devam edeceği bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
130 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
200 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
640 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI