Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Gönüllü olarak stat inşaatında çalışıyorlar

Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar, maçlarını kendi sahalarında oynamak için gönüllü olarak stat inşaatında çalışmaya başladılar.


 Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar, maçlarını kendi sahalarında oynamak için gönüllü olarak stat inşaatında çalışmaya başladılar. 
Spor-Toto 3. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un taraftarları, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yeni sezona yetiştirilme çalışmalarına destek oldu. Kömürspor’un Ultras Elmas isimli taraftar grubu 30 kişilik bir ekiple stadyumda devam eden çalışmalara yardım ediyor. Sabah erken saatlerde stadyumun kendilerine ait olan kale arkası tribününde yıkılma tehlikesiyle karşıya olan kısmının onarımına yardım eden taraftarlar, yeni sezona stadyumun bakım işlemlerini bitirip tribünlerde yerlerini almayı planlıyor. Gencinden yaşlısına Zonguldak Kömürspor’a destek vermek isteyen taraftarlar taş taşıyor, kürek vuruyor. Zonguldak Kömürspor´a gönül veren taraftarlar hem çalışıyor hem de tezahürat ediyor.
Zonguldak Kömürspor için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen Ultras Elmas taraftar grubu lideri Miraç Balcı, Şehir stadyumumuzun onarım çalışmalarının ilk maçımıza yetiştirmeye çalışmak amacıyla taraftar grubu olarak burada bulunuyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte hafriyat çalışmalarına yardım ediyoruz. Herkesin buna duyarlı olup bir şekilde bize yardımcı olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI