Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Ereğli Düzce´de güldü

BAL Ligi 8.grup 9.hafta karşılaşmasında Düzce Beyköy’e konuk olan Kdz.Ereğli Belediyespor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı

BAL Ligi 8.grup 9.hafta karşılaşmasında Düzce Beyköy’e konuk olan Kdz.Ereğli Belediyespor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.51.dakikada Barış Yılmaz’ın penaltı golü ile 3 puana uzanan eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 19’a çıkararak lider Vefaspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.Temsilcimiz hafta sonunda 20 puanlı lider Vefaspor’u konuk edecek.Geçen hafta sahasında Yeniçağaspor’u 4-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, 9.haftada konuk olduğu Düzce Beyköy’ü , 51.dakikada Barış Yılmaz’ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Bu haftaya kadar sahasında hiç kaybetmeyen rakibine sezonun sahasındaki ilk yenilgisinin tattıran Kdz.Ereğli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı.Eflatun beyazlılar haftaya 19 puanla lider giren Vefaspor’un Leventspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan yetirmesi ile rakibiyle arasındaki puan farkını da 1’e indirdi.10.haftaya 19 puanla 2.sırada giren Kdz. Ereğli Belediyespor ,hafta sonunda sahasında 20 puanlı lider Vefaspor’u konuk edecek.

KIZLAR ADANA’YI DEVİRDİ :3-2

Bayanlar 1. Ligi´nde mücadele eden ve geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor’u 14-0 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor sahasında konuk ettiği Adana İdmanyurdu’nu 90+4.dakikada Khatia´ın golü ile 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Eflatun beyazlıların diğer gollerini Derya ve Başak attı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI