Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

CHP Alaplı kadın kolları görev dağılımı yaptı

CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Örgütünün olağan genel kurulunun ardından göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Örgütünün olağan genel kurulunun ardından göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, geçen hafta gerçekleştirdikleri olağan genel kurulun ardından yeni yönetim olarak görev dağılımını yaptıklarını söyledi.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve milletin huzur ve refahı için hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde mücadeleyi sürdürme kararlığı içinde olduklarını belirten Sotka, “ Bizler CHP Alaplı Kadın Kolları olarak yapmış olduğumuz kongre sonrası yeni yönetimimizi oluşturmuş bulunuyoruz. Bizler Atatürk ilkeleri ışığında, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve refahı için hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdürme kararlığı içindeyiz. Önümüze çıkan her türlü zorluğu ve sıkıntıyı hiç kimseyle kavga etmeden demokrasi kuralları içinde diyalog yoluyla çözülmesi yolunda gerekli olan her türlü adımı atmaya hazırız” dedi.

Öte yandan CHP Alaplı Kadın Kolları Örgütünün yeni yönetim görev dağılımı şöyle oluştu: Başkan Hasibe Sotka, Başkan Yardımcısı Asya Karakaya, Sekreter Ceren Sümer, Üyeler Fatma Koyunoğlu,Ayla Elmalı,Şengül Kılıç,Yüksel Ölüç

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI