Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Belediye Meclis üyesinden sokak hayvanlarına mama desteği

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztürk, karlı havalarda beslenme güçlüğü çeken sokak hayvanlarına mama desteğinde bulundu.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztürk, karlı havalarda beslenme güçlüğü çeken sokak hayvanlarına mama desteğinde bulundu.

Bölgede ve ilçede yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken karda yiyecek bulamayan sokak hayvanları da beslenme sıkıntısı çekiyor.Alaplı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztürk, sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunarak örnek bir çalışmaya imza attı.Günden bir liralık yem ile bir sokak hayvanını hayatta tutabileceklerini belirten Öztürk, “ Özellikle karlı havalarda sokak hayvanları beslenme zorluğu ile karşı karşıya kalıyor. İlçemizde ise Kefken altı mevkisinde sokak hayvanları barınağındaki sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunduk. Sokak hayvanları için herkesten destek bekliyoruz. Bu konuda resmi çalışmalar tamamlanana kadar bireysel yardımlarınız konusunda herkesi katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Ben bu anlamda Ervet Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Hüseyin Demircan ve Dermoeczanem yetkililerine yaptıkları yardımlardan ve desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
634 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI