Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Baba müjdeyi verdi,kızım için gerekli yardım eli ulaştı

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Gazisokakta yaşayan ve kalp kapağında çürüme tespit edilen 4 Yaşındaki kızı Merve Akgül için yardım talebinde bulunan baba Resül Akgül´e yardım eli ulaştı.

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Gazi Sokakta yaşayan ve kalp kapağında çürüme tespit edilen 4 Yaşındaki kızı Merve Akgül için yardım talebinde bulunan baba Resül Akgül, kızının tüm masraflarını üstlenecek hayırsever vatandaşın kendisini aradığını dile getirerek, kızım için Kastamonu’dan hayırsever bir vatandaş beni arayarak kızımın tüm masraflarını üstleneceği müjdesini verdi “dedi.

Kalp kapağında çürüme tespit edilen 4 Yaşındaki minik Merve Akgül´ê hayırsever vatandaşlar sessiz kalmadı. Doktorlar tarafından sağlığına kavuşabilmesi için 3 yıl boyunca bin 500 EURO değerindeki iğneyi kullanması gerektiğini belirtilen minik Merve için hayırsever vatandaştan yardım eli uzandı. Baba Resul Akgül, kızının tüm masraflarını üstlenecek hayırsever bir vatandaşın kendisini aradığını belirterek;´´Çok şükür minik kızım Merve için ismini vermek istemeyen hayırsever bir vatandaşımız tüm masraflarını üstlenmek için yardım talebinde bulundu, şuan için herhangi bir vatandaştan yardım talebimiz yok sağ olsunlar şimdiye kadar yardım eden vatandaşlarımız dan da Allah razı olsun “ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI