Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Özbakır,Trabzonun Düşman İşgalinden kurtuluşunu kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , 24 Şubat Trabzon´nun düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , 24 Şubat Trabzon´nun düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Özbakır yayınladığı mesakında şunları kaydetti;  “Trabzon´nun düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü kutluyoruz. Vatanına bağlılığını ve bu topraklar üzerinde dalgalanan Ay Yıldızlı Bayrağın her şeyin üstünde olduğunu vermiş oldukları onurlu mücadele ile göstermiş olan Trabzon´nun her karışını o günkü kadar kutsal biliyoruz. Bu kutsal topraklar için Türk Milletinin ve Trabzon´luların bağımsız yaşama tutkusu ve varlığını sürdürmek için yaptığı onurlumücadelenin neticesinde özgürlük denilen nimete kavuşması pek kolay olmamıştır. Tarih Trabzon´da adeta yokluğun ve yoksulluğun biçare bıraktığı bir zamanda yapılan bu kutlu mücadelenin parlak bir sayfasına şahit olmuştur. Tarihi kanlarıyla yazan o mukaddes insanların hürriyet şerbetini yudumlaması her şeyin üstündedir.Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon´nun ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunu en iyi dileklerimle kutluyor, bu uğurda canlarını vermiş olan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
85 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
125 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
589 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
801 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
855 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1491 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI