Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Çevik,Müdür gibi

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Milli Eğitim Müdür Vekili Arife Çevik, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Milli Eğitim Müdür Vekili Arife Çevik, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden fotoğraf yayınlayan Çaturoğlu’nun Çevik’i Milli Eğitim Müdürü olarak lanse etmesi Arife Çevik’in Müdür olarak mı atanacak sorusunu gündeme getirdi.

Alaplı’da iki yıl önce Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanan Arife Çevik, bir süre önce İbrahim Şen’in Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrılması üzerine İlçe Müdürlüğüne Vekalet etmeye başladı. Şube Müdürlüğünde başarılı çalışmalara imza atan Çevik’in vekalet süresinde de çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekerken AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu TBMM’de ziyaret eden Çevik, vekil ile ilçedeki eğitim konuları ile istişarede bulundu. Ziyaret ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden fotoğraf yayınlayan Çaturoğlu’nun “ALAPLI İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRÜMÜZ ARİFE ÇEVİK İLE ALAPLI NIN EGİTİMİ İLE İLGİLİ İSTİŞARE YAPTIK” şeklinde açıklaması Arife Çevik’in Müdür olarak mı atanacak sorusunu gündeme getirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI