Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Utku Koleji gücünü birlik ve bareberlikten almış bir kuruluştur

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı tarafından organize edilen, yönetici, öğretmenler ile idari ve yardımcı personele yönelik “Birlik, beraberlik yemeği “düzenledi.

 


Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı tarafından organize edilen, yönetici, öğretmenler ile idari ve yardımcı personele yönelik “Birlik, beraberlik yemeği “düzenledi. Utku Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen yemeğe; Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Ortaokul Müdürü Hasan Koca, Ortaokul Müdür Yardımcısı Varol Hızal, İlkokul Müdür Yardımcısı Güvenç Özveren, Utku Koleji Kurucu Üyeleri Zehra Karahan, Nazım Efe, öğretmenler ile İdari ve Yardımcı personel katıldı. Utku Anadolu Lisesi Okul Müdürü Caner Özçep ise bir yakının trafik kazası geçirmesi nedeniyle geceye katılamadı. Programın “Hoş geldiniz” konuşmasını Okul Müdür Yardımcısı Varol Hızal yaparken, Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Utku Koleji Eğitim Kurumlarının her geçen gün başarılarına başarı katan öğretmenler kuruluşu olduğunu söyledi.

ÇATAKLI,SON GURURUMUZ UTKU KOLEJİ ANADOLU LİSESİ’ DE 2015-2016 YILINDA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR

Kısa bir zaman içinde hedeflenen dev bir projenin sonuna gelindiğini ve bu başarının kazanılmasında öncelikli olarak idarecilerin, öğretmenlerin ve öğrenci velilerinin rolünün küçümsenemeyeceğini belirten Çataklı yaptığı konuşmada şunları söyledi ;” Her zaman yanımızda olup, bizi destekleyen yalnız bırakmayan basınımıza da eğitim adına teşekkür ederim. Utku koleji Eğitim kurumları gücünü birlik ve beraberlikten almış, çağdaş, inançlı, yenilikçi bir kurumdur. Son gururumuz Utku koleji Anadolu Lisesi’ de 2015-2016 yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır. Temelinde sevgi, saygı ve aile bütünlüğü vardır. İşte bu unsurlar Utku Kolejine onur ve gurur kazandırmıştır. Başarılarımız bölgemizde ve ülkemizde hep ön sıralarda ve bir marka olmuştur. TEOG 8.sınıflar 1. sınavda 3, 2. sınavda da 3 Türkiye 1.miz var. Lise bünyesinde YGS sınavında öğrencilerimizin başarıları il genelinde 1. sıradadır. Lisemiz Okan Üniversitesinin düzenlediği Müzik yarışmasında Türkiye 4.sü olmuştur. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi candan kutluyoruz. Başta okul müdürümüz olmak üzere lisemizin açılışından bu yana özverili çalışan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz “dedi. Çataklı’nın bu konuşması katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

İLK KEZ 5 VE 6 YAŞ GRUPLARI ARASINDA 4 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARADA HİZMET EDECEK

Projelerinin bunlarla da sınırlı olmadığının altını çizen Çataklı, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Utku Anaokulunu da hizmete açacaklarının müjdesini vererek;” Ayrıca Ereğli’de özel okullar içinde ilk kez 5 ve 6 yaş grupları arasında 4 yaş grubu çocuklarımıza da hizmet edecektir. Buradan basın aracılığı ile tüm velilerimize Ereğli, Alaplı, Akçakoca dâhil olmak üzere bu velilerimize yeni dönem kayıtlarımızın başladığını duyuruyoruz. Tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Tüm Ereğli halkına ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı kayıtlarımızın başladığını bir kez daha Utku Koleji Eğitim Kurumları olarak açıklıyoruz. Bu duyurumuzun Kandil Gecesine denk gelmesi sebebiyle Kandilinizi de kutluyorum. Yeni ufuklara, yeni başarılara hep birlikte diyorum”

ÖZBAYRAM,ÖZÇEPİN SELAM  VE SAYGILARINI İLETTİ
 
Diğer yandan Okul Müdür Yardımcısı Varol Hızal, Eğitim Öğretime bu yıl başlayan Utku Anadolu Lisesi’nin Müdürü Caner Özçep’in bir yakının trafik kazası geçirmesi nedeniyle geceye katılamayacağını duyurdu. Yerine Biyoloji öğretmenlerinden Ali Özbayram bir konuşma yaparak, Özçep’in selam ve saygılarını iletti. Hiç bir karşılık beklemeden büyük özveri ile çalıştıklarını belirten Özbayram, Lise bölümünün akademik, sosyal çalışma ve başarılarından söz ederek, doğru adımlarla hareket ettiklerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Tüm Utku ailesinin katıldığı yemekli toplantı konuşmaların ardından sohbetle devam ederken, Şirket Müdürü Ali Çataklı ve Eşi Okul Müdürü Hülya Çataklı, gazetecilerin bulunduğu masaya gelerek, sohbet etti. Faaliyetlerinin duyurulmasında basının çok önemli yeri olduğunu belirten Çataklı, Gazetecilere teşekkür etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
103 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI