Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Üzerlerine kamyon devrilen anne kızın davasında karar

Üzerlerine kamyon devrilen anne kızın davasında karar

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde, kömür yüklü kamyonun üzerilerine devrilerek hayatını kaybeden Havva Celeb ve kızı Mürvet Gören ‘in davasında tutuklu yargılanan kamyon sürücüsü, 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılıp tahliye edildi. 
3 Kasım 2015 tarihinde kömür yüklü kamyonun üzerilerine devrilmesi sonucu Havva Celeb (58) ve kızı Mürvet Gören’in (38) ölümleriyle ilgili sürücü Serkan T., topograf cihazı çalışmayan, bakımları ve fenni muayenesi yapılmamış kamyonla kaza yaparak taksirle öldürme suçunu işlediği iddiasıyla 15 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. 2nci Ağır Ceza Mahkemesindeki görülen davaya sanık Serkan T., tarafların yakınları ve avukatlar katıldı. Sanık, savunmasında, anne Havva Celep ve kızı Mürvet Görenin görüş alanının dışında oldukları için görmediğini belirterek, tahliyesini talep etti.
Mahkeme heyeti, 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası verilen tutuklu sanık Serkan T.nin tutuklulukta geçirdiği süre ve aldığı cezanın Yargıtay safhasında değişme ihtimaline karşı tahliyesine, tutuksuz sanıklar Tugay Sarıgül ve Aydoğan Aktaş ise beraatine karar verdi.
Serkan T.nin kullandığı 67 EH 535 plakalı kamyon, 3 Kasım 2015te, Çatalağzı beldesinde bidonlarla su doldurmaya giden anne Havva Celep ve kızı Mürvet Görenin üzerine devrilmiş, yaralı anne ve kızı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yaşamını yitirirken araç sürücüsü Serkan T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI