Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Sözleşme öncesi birlik beraberlik gecesi

Sözleşme öncesi birlik beraberlik gecesi

Türk Metal Sendikası Kdz.EreğliŞubesi’ninErdemir’deki Toplu İş Sözleşmesi öncesi birlik ve beraberlikgecesi düzenlediği bildirildi.Türk Metal SendikasıKdz.Ereğli Şubesi’nin resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre;Birlikve beraberlik gecesi düzenlendi.BüyükAnadolu Ereğli Hotel’de düzenlenen geceye, Türk Metal Sendikası Genel BaşkanYardımcısı Yusuf ziya Odabaş, eşi Saniye Odabaş, Ereğli Şube Başkanı MetinErcan, eşi Ayla Ercan, şube yöneticileri ve eşleri, iş yeri temsilcileri,lokalleri ve eşleri ile Bursa’dan eğitim seminerine gelen sendika üyesiyaklaşık 50 bayan işçi katıldı.

ODABAŞHER DÖNEM OLDUĞU GİBİ..

GenelBaşkan Yardımcısı Odabaş, yemekli gecede yaptığı konuşmada; yaşanan toplu işsözleşmesi sürecinden bahsederek, “her dönem olduğu gibi bu dönem de birlik veberaberliğimizi en üst seviyelerde tutacağız. Sizlerden aldığımız güçle,tamamlayacağımız Toplu İş Sözleşmesinde, yine sizlere en iyi koşullarısağlayacak şartlarda bir sözleşmeye imza atacağımızı belirtmek istiyorum. Buyıl da başladığımız birlik ve beraberlik gecelerimize devam edeceğiz” dedi.

ERDEMİREMEKÇİLERİ OLARAK ADIM ADIM YÜRÜYECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUM

EreğliŞube Başkanı Ercan da, Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın yürüdüğü yolda güvenleilerlediklerine vurgu yaparak, şunları söyledi:“ Dünyanın her yerinde güven vehuzurun en yüksek duygularla yaşandığı yer olan aile yapısı ve bu yapının enbüyük oluşumunda şüphesiz ki, bugün 33 şube ve 200 bin üye sınırına dayanan vebir ferdi olmaktan her zaman onur duyduğum Türk MetalSendikası’dır.İçerisinde bulunduğumuz Toplu İş Sözleşmesinde tutulmuşolan ‘Uyuşmazlık Zaptı’ sonrasında arabuluculuk sürecinde ve bundan sonraatılacak tüm adımlarda Erdemir Emekçileri olarak adım adım yürüyeceğimize,geçmişte olduğu gibi bundan sonra da teşkilatlarımızla birlikte tek yumrukolarak yolumuza devam edeceğimize, Emekçi Kardeşlerim adına söz veriyorum. ”Geceyekatılanlar yenilen yemeklerin ardından müzik eşliğinde eğlendiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
103 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
151 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
602 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
811 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI