Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Belediye, okullarda çevre ve atık konulu seminerlere başladı

Belediye, okullarda çevre ve atık konulu seminerlere başladı

Kepez İlkokulu’nda çevre bilincini oluşturmak amacıyladüzenlenen seminerde öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen KaradenizEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a öğrenciler sevgi gösterinde bulundu.Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, TEMA destekli olarak Kepezİlkokulu öğrencilerinin çevre bilincini geliştirmek ve çeşitli atıklarkonusunda bilinçlendirmek için eğitim semineri düzenledi. Seminerde konuşanBaşkan Uysal, el ele vererek yaşanabilir ve temiz bir şehir için ailelere ve çocuklarada çok iş düştüğünü hatırlatarak, bu bilinci geliştirmek amacıyla tüm okullardaeğitici seminerlerin süreceğini belirtti.

Başkan Uysal, çocuklardan evlerinde bulunan atık yağ, atıkpil ve atık elektronik ve elektrikli ev aletlerinin belediye tarafındanokullara verilen yağ bidonları ve pil ve elektronik eşya atık kutularınaatılmasını önerdi.

TEMA Vakfı Ereğli Başkanı Nilgün Durak’ta çevre konusundaBaşkan Hüseyin Uysal’ın her türlü desteği verdiğini hatırlatarak, yapılan ortakprojelerle ilçeyi daha temiz hale getirmek için uğraştıklarını belirtti.

Başkan Uysal, seminere katılan öğrencilere sertifikalarınıverdikten sonra bir araya geldiği öğretmenlerle ve okul yönetimiyle okulunsorunlarını konuştu. Okul çıkışı çocukların yoğun ilgisine karşılık verenBaşkan Uysal, bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı. Semineretkinliğine, Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Dr. Atilla Bulak, AK PartiliBelediye Meclis Üyesi Eyüp Karaarslan, Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin veBelediye Çevre Mühendisleri ile Okul Müdürü İsmail Aykılıç ve Müdüryardımcıları ile öğretmenler katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
820 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
917 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI