Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Atayan, sözleşme sürecini değerlendirdi

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, sözleşme sürecini değerlendirdi. “Amacımız sofralarına bir dilim ekmek ve bir zeytin fazla koymaktır” dedi.

Atayan, “Bizde buralarda çalışan arkadaşlarımıza belli bir kazanç sağlarız. Amacımız arkadaşlarımızın sofrasına bir dilim ekmek bir zeytin fazla koymaktır. Biz burada işçilerin adına sözleşme yapıyoruz. Onların geleceği ile ilgili daha iyi yaşamaları ve rahat yaşamaları için sözleşmeler yapıyoruz” dedi.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan sözleşme sürecini değerlendirerek gazetemize şu bilgileri verdi:

“Zabıtada çalışan taşeron işçilerimizin sözleşmesini olumlu bir sonuç ile bitirdik. Burada tabi ki sosyal haklarında maaşlarında bir artış oldu. Dünde bir bilgilendirme toplantısı yaptık arkadaşlar ile beraber ve arkadaşlara bu toplantıda sözleşme üzerine gerekli bilgileri verdik.  Zabıtadan sonra diğer sözleşmelerde var. 11 tane sözleşmemiş daha olacak. Bunlar Bartın, Kilimli, Devrek, Çaycuma, Ereğli, Hasankadı, Perşembe, Kandilli, Gülüç, Perşembe ve Ulus belediyelerinde şunda sözleşmemiz devam ediyor. Burada tek amacımız bu sözleşmeleri masanın başında bitirmektir. Çalışan işçilerimizi enflasyonun altında ezdirmemek. Bizde belediyelerle olumlu çalışarak inşallah bundan sonraki sözleşmelerimizde bitiririz. Bizde buralarda çalışan arkadaşlarımıza belli bir kazanç sağlarız. Amacımız arkadaşlarımızın sofrasına bir dilim ekmek bir zeytin fazla koymaktır. Biz burada işçilerin adına sözleşme yapıyoruz. Onların geleceği ile ilgili daha iyi yaşamaları ve rahat yaşamaları için sözleşmeler yapıyoruz. Hedefimiz bu seneki sözleşmeleri masanın başında bitirmektir.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI