Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

CHP heyeti Kantarcı'nın yanında

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu'nun davetlisi olarak geldiği Devrek'te 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumuna ilişkin CHP Örgütüyle bir araya geldi. 

Anayasa değişikliği maddeleri ve bu maddeler üzerine eleştirilerini CHP Devrek örgütüyle paylaşan Mehmet Bekaroğlu, yapılmak istenen değişikliğin ülkenin demokrasisi ve halkın geleceği üzerinde çok derin yaralar açacağını belirtti. Bu yüzden hayırda hayır var dedi. 

Bekaroğlunun açıklamasının ardından, anayasa değişikliğine ilişkin parti örgütüyle fikir alışverişinde bulunan Turpcu ve Bekaroğlu, örgütün referandum sürecinde yapacağı saha çalışmaları hakkında da detaylı şekilde görüşlerini bildirdiler. 

Kantarcıya geçmiş olsun ziyareti 

Referandum çalışmaları sürerken gelen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcının makam odasına yönelik silahlı saldırı haberinin ardından CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Perşembe Belde Belediye Başkanı İsmail İnam ve Karapınar Belde Belediye Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Belediye çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Yapılan saldırıyı lanetleyen CHP Heyeti, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın yanında olduklarını belirttiler.

Yapılan ilk soruşturma sonucu olayın siyasi yanı bulunmadığı, kişisel nedenlerden kaynaklandığı belirtilirken, saldırı nedeniyle yaralanan ve can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğu ifade edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI