Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

VERGİ DAİRESİ´NE ZİYARET

Zonguldak´ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Vergi Haftası nedeniyle Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı´yı makamında ziyaret etti.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen beraberinde Mali Hizmetler Müdürü Körpüş Mısırlı, Kültür Müdürü Veysel Özkan, Su İşleri Müdürü Hayri Karakuş, Bilgi İşlem Müdürü Engin Arslan ile birlikte Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı´yı makamında ziyaret etti. Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı ve çalışanların Vergi Haftasını kutlayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Bir devletin ekonomisinin güçlü olmasında verginin önemli yeri vardır. Vergi sayesinde devlet, halkına daha çok yatırım ve hizmet getirir. Daha güvenli bir gelecek için vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içinde olmalıyız&[#]8221; dedi.
Vergi Dairesi çalışanlarının mükelleflere yaklaşımını takdirle karşıladığını belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Belediyemiz vergi mükellefi olarak yeniden yapılandırma kapsamında taksitlerini ödüyor. Cari aylara ait vergi borcumuz yok&[#]8221; diye konuştu.
Belediye Başkanı Gülşen ve beraberindeki daire müdürlerinin yaptığı ziyaretten memnun kalan Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve daire müdürlerine teşekkür etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI