Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Bu köpekleri kim bırakıyor?

Alaplı Belediyesi Çayboyunda kurduğu köpek barınağında sokak hayvanlarına sıcak ilgisini gösterirken, gün geçmiyor ki; Alaplı İlçesine çevre ilçe ve köylerden onlarca köpek bırakılmasın.

Alaplı İlçesi’nde şehir merkezinde başıboş gezen köpekler vatandaşı canından bezdirirken, şimdi vatandaşın aklına takılan soru; “Bu köpekleri Alaplı’ya kim bırakıyor?” oldu.

Alaplı Belediyesi Çayboyunda kurduğu köpek barınağında sokak hayvanlarına sıcak ilgisini gösterirken, gün geçmiyor ki; Alaplı İlçesine çevre ilçe ve köylerden onlarca köpek bırakılmasın. Özellikle kamyonetlerle getirilerek,  ilçeye bırakıldığı iddia edilen köpekleri Alaplı’nın başına bela eden yöneticiler ve muhtarlar olduğu ileri sürülüyor.

ÖZELLİKLE BIRAKILIYOR... 

Çevre köy ve ilçelerden toplanarak özellikle Alaplı İlçesine bırakılan köpekler için tepkileri dile getiren ve Yeter artık! diyen vatandaşlar şunları söyledi:

Her gün Alaplı girişinde nöbet mi tutalım. Bu havyaları özellikle ilçemize bırakılıyorlar. Belediye imkanları nispetinde sokak hayvanlarına barınak yaptı ve çözüm bulmaya çalışıyor.   Ama bu işin önü bir türlü alınamıyor. Cami avlusunda terk eder gibi Alaplı’da bu köpekleri terk ediyorlar.  Alaplı yaşlıların gittiği huzurevi gibi, köpek evi mi döndürülmeye çalışılıyor. Belediyemiz ne yapsın. Barınakta yüzlerce köpeğin bakım ve beslenmesin yapıyor.  Daha ne yapacak. Bu köpekleri bırakanları iyi niyetinden şüphemiz var. Alaplı Belediyesi İyi niyetli çalışmalar yapıyor. Bizde bu köpekleri toplayalım. Dağa mı, çevre ilçelere mi bırakalım” diyerek tepki gösterdiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
128 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
185 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI