Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI

Alaplı İlçe Müftülüğü tarafından Kuran kursu öğrencileri arasında &[#]8220;İstiklal Marşını Güzel Okuma&[#]8221; yarışması düzenlendi.
Alaplı İlçe Müftülüğü tarafından, 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma günü nedeniyle İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenledi. Karşıyaka Fatih Mahallesi Kuran Kursunda düzenlenen yarışmada 14 kuran kursundan 14 kız öğrenci İstiklal Marşını güzel okumak için yarıştı.
Alaplı İlçe Müftülük şefi Sait Okur, yaptığı açıklamada, İstiklal Marşını kabulü nedeniyle kuran kursları arasından yarışma düzenlediklerini belirterek şunları söyledi;
Mehmet Akif Ersoy´un iyi anlaşılması için onun yazdığı şiirleri en güzel şekilde okumak gerekir. İstiklal Marşı´nı bu ülkenin insanlarına yazarak armağan eden Mehmet Akif Ersoy, maneviyatı yüksek bir şahsiyet olup, bunu şiirlerinde de yansıtmaktadır. Bu gün burada düzenlediğimiz yarışma ile hem onu anlayacağız hem de onu anacağız dedi.
Yarışma sonucunda, 1.Hava Akkurt Canbazlı Kuran Kursu, 2. Hülya Çoban Kaya Fatih Mahallesi Kuran Kursu, 3.Nurcan Köroğlu Ortacı Orhan Cami Kuran Kursu oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
620 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1511 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI