Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

6 AÇILIŞ BİR SAATE SIĞDI

Karaelmas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi&[#]8217;nde 1 saat içerisinde toplam 6 adet seminer, konferans salonu ve labaratuvarın tek tek açılışı yapıldı.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi&[#]8217;nde 2 adet seminer salonu, 2 adet konferans salonu ve 2 adet laboratuarın tek tek açılışı yapıldı. ZKÜ rektörü Prof. Dr. Mahmut Özen&[#]8217;in yanı sıra Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, 3´üncü Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, Zonguldak belediye Başkan Yardımcı Kemal Camgöz, rektör yardımcıları, fakültelerin dekanları, daire başkanları, enstitü müdürleri, öğretim üyeleri katıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hasan Vergi&[#]8217;nin tanıtım sunumu gerçekleştirdiği açılışta, Rektör Özen ve davetliler, 5 katlı fakülte binasının zemin ve en üst katlarında bulunan seminer ve konferans salonları ile labarutvarların kapılarına gerilen kurdelaları tek tek kestiler. Açılışların yapıldığı yerleri de gezen davetlilere, ikramda bulunuldu.
Dekan Vergi, yeni yapılan odalarla fakültenin fiziki koşullarının daha da iyileştiğini ifade ederek, desteğini esirgemeyen ZKÜ Rektörü Mahmut Özen&[#]8217;e teşekkür etti. ZKÜ Rektörü Özen ise, açılışın hayırlı olmasını dilerken, tüm fakültelerin fiziki imkanlarının geliştirilmesi için mücadele ettiklerini kaydetti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
203 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
643 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
573 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI