Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Başkan Yiğitten müjde

Başkan Yiğitten müjde

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, halkın önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan son sistem röntgen cihazının Yığılca Devlet Hastanesine kurulumunun yakın zamanda yapılacağını müjdeledi.
Yığılca belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yığılcanın ihtiyacı olan röntgen cihazının onayının çıktığının müjdesini verdi.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Kamuoyunun yakinen bildiği gibi ilçemize mimarisi ve tasarımı ile örnek bir hastane yapıldı. Donanımı yönünden eksiklerimiz vardı. Yüzde 90 hastanemizin bütün eksiklerini giderdik. Yalnız röntgen ve kan ünitesi eksiklerini gidermek zaman aldı. Röntgen cihazımızın ödeneği çıktı. Kan ünitesi ile ilgili bir sıkıntı yok, çalışmalar en kısa zamanda olumlu sonuç verecek. Belediye olarak hastanemizin bütün ihtiyaçları konusunda anında çözüm üretiyoruz. Sağlık Müdürümüz Mustafa Özyörükte hastanemize bir adet aile hekimi görevlendirmesi yaptı. Kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da yardımlarını esirgemeyen başta Bakanımız Dr. Faruk Özlüye, vekillerimize, Ak Parti İl Başkanımıza, Valimiz Zülkif Dağlıya sonsuz teşekkürler ediyorum. Yığılca halkımız müsterih olsun, hiçbir çözülmeyen problemi kalmayacak dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI