Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YAZICIOĞLU, ESER İLE GÖRÜŞTÜ

  gundemeregli.com-  Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Gazeteci Hüseyin Orhan ile birlikte Gazeteci Ali Suat Eser&[#]8217;i evinde ziyaret etti.
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu
, Gazeteci Hüseyin Orhan ve Halil Pehlivan önceki akşam, Ali Suat Eser&[#]8217;i bu ay sonu sağlık kontrolü için Ankara&[#]8217;ya gitmeden önce evinde ziyaret ederek
sağlık durumu ile ilgili bilgi aldılar.

     Güncel gelişmelerin de görüşüldüğü ziyarette Yazıcıoğlu &[#]8220;Bölgemizin siz gibi değerli bir gazeteciye ihtiyacı var. Mesleğinizi yeniden aktif olarak yürütmenizi bekliyoruz. Bu konuda üzerimize bir görev düşüyorsa yerine getirmeye de hazırız&[#]8221; dedi.
Gazeteci Hüseyin Orhan da, Gündem Gazetesi´nde bir süre birlikte çalıştığı Eser ile yine birlikte yönetiminde görev yaptığı Ereğli Gazeteciler Derneği&[#]8217;nin son durumu konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Eser de ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayıp özetle şunları söyledi.
&[#]8220;İlk sağlık kontrolüm için Aralık 2011&[#]8217;de gittiğim Ankara Tıp Fakültesi Cebeci Kalp Merkezi&[#]8217;nde 2 Nisan&[#]8217;da EKO çekimi yeniden diğer tahlillerim yapılacak. Beni ABD&[#]8217;ye sevk eden Prof. Dr. Tümer Çorapçıoğlu ve Prof. Dr. Mustafa Şırlak&[#]8217;ın kontrolünde bulunuyorum. Umarım bu kontrolümden de mutlu dönerim. Ben ara sıra yazmak değil, kısa süre içinde günlük yazabilecek duruma kavuşmayı arzu ediyorum.
ESER&[#]8217;İN SAĞLIK DURUMU
    3 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu İstanbul ve Ankara&[#]8217;da iki ameliyatta da kalp kapakçığı değiştirilemediği için Teksas&[#]8217;ın Houston kentindeki hastaneye sevk edilen Ali Suat Eser, burada 26.3.2010 günü ameliyatla kalp kapakçığı görevini yapan parça takılarak yaşama döndürülmüştü. Böylece kalp kapakçığı sorunu nedeniyle oluşan &[#]8220;siroz başlangıcı&[#]8221; rahatsızlığından da kurtulmuştu. Ancak son ameliyattan sonra sağ tarafında kısmi felç oluşan Eser, sağ gözünü yitirdi. Sağ elini de kullanamazken, sağ ayağını kısmen hareket ettirerek destekle yürüyebiliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
    
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
147 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI